Botjek Center Fyn

Kontakt os her:

Tlf: 6611 3349

Eleftersyn, energimærke, tilstandsrapport m.m.

Botjek Center Fyn er familieejet og består af et stærkt team af dedikerede og engagerede folk. Vi lægger vægt på, at vores ingeniører og arkitekter, elektrikere og administrative medarbejdere er ambitiøse, nærværende, ærlige og ansvarlige, så du får en god oplevelse og den rigtige løsning hver gang. Vi tilstræber til stadighed at specialisere og videreuddanne vores medarbejdere, der i dag er eksperter i bygninger.


Botjek er specialister i blandt andet tilstandsrapporter, eleftersyn og energimærker og har igennem årene opbygget en stærk kvalitetskontrol, der sikrer, at opgaverne bliver afleveret til tiden, er professionelt udført, at vi hele tiden udvikler os, og at du som kunde modtager retvisende og brugbare rapporter.


Når det gælder tilstandsrapporter, eltjek og energimærker er vores udgangspunkt Odense, men vi dækker hele Fyn og øerne i det sydfynske øhav. Vores konsulenter er bosiddende rundt på hele Fyn, hvorfor vi har stort lokalkendskab.

 

Blandt de services vi tilbyder er:
• Undersøgelse af indeklima
• Udstedelse af energimærke til store såvel som små ejendomme
Tæthedsprøvninger
Termografiske undersøgelser
• Eleftersyn og elinstallationsrapporter
• Udarbejdelse af tilstandsrapport

 

Vi sætter kunden i centrum og er altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller ønsker du at aftale tid til besigtigelse af din ejendom, så kontakt kontoret i Odense på telefon 6611 3349, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Botjek Center Fyn

Thriges Plads 10

5000 Odense C

 

Kontakt os på

6611 3349

Botjek Center Fyn

Thriges Plads 10

5000 Odense C

Telefon: 6611 3349