Botjek Center Midt- & Vestjylland

Kontakt os her:

Tlf: 9611 9029

Eleftersyn, energimærke, tilstandsrapport m.m.

Botjek Center Midt- & Vestjylland er opstået på baggrund af 4 selvstændige rådgiverfirmaer som hver har sin egen Botjek afdeling: Botjek Holstebro - Botjek Ringkøbing - Botjek Skive - Botjek Struer. Vi har mange års erfaring og stor kendskab til landsdelens lokale byggeskik og tradition. Sammen danner vi et stærk team af engagerede fagfolk, der bl.a. hjælper dig, hvis du skal bruge en tilstandsrapport, et eleftersyn eller et energimærke.

 

Firmaet tegnes af ingeniører, arkitekter, energikonsulenter samt elektriker. Dertil skal lægges en effektiv og kundevenlig administration som fremmer sagerne uden forsinkelser eller unødige besværligheder for hverken købere som sælgere af ejendomme. Kendetegnet for vores arbejde er brugervenlighed og gennemskuelighed, hvilket kommer såvel sælgere som købere til gode i forbindelse med handel med ejendomme.


Vi yder rådgivning i hvordan du kommer på forkant med vedligeholdelsen af din bolig, således du, på baggrund af en vedligeholdelsesrapport, kan forebygge skader før de opstår. Endvidere tilbydes rådgivning i hvordan du kan optimerer og reducerer dit energiforbrug, hvilket både i driftsøjemed og som salgsargument - øger boligens værdi. Det kan for eksempel tage form af et eleftersyn eller udarbejdelse af et energimærke.

 

Botjek Center Midt- & Vestjylland dækker et område fra Ringkøbing / Herning i syd til Hanstholm i nord. Den østlige grænse ligger i en linje fra Ikast til Højslev.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud, og vi udarbejder gerne efter aftale et overslag på udarbejdelse af en energi-, vedligeholdelses- eller tilstandsrapport. Vi lægger stor vægt på kvalitet og service – og for os er det vigtigt, at vores kunder har en god oplevelse i forbindelse med kontakt til centeret uanset om man henvender sig som køber, sælger eller andet.

 

Hvis du ønsker mere information om for eksempel tilstandsrapport, energimærke eller eleftersyn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9611 9029.

 

Botjek Center Midt- & Vestjylland

Bredgade 68

6940 Lem st.

 

Kontakt os på

9611 9029

Botjek Center Midt- & Vestjylland

Bredgade 68

6940 Lem st.

Telefon: 9611 9029