Botjek Center Nordjylland

Kontakt os her:

Tlf: 9817 4647

Eleftersyn, tilstandsrapporter & energimærke - fra Skagen til Randers

Botjek Center Nordjylland udarbejder tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter. Endvidere kan vi rådgive dig om byggeri, indeklima og el. Botjek Center Nordjylland dækker den nordjyske region ned til Randers og Viborg med konsulenter i bl.a. Skagen, Frederikshavn, Aalborg, Grenaa og Viborg.
 

Vi har gennem mange år opbygget erfaringen og ekspertisen om danske boliger. Det sikrer dig, at du modtager et tilfredsstillende produkt af meget høj kvalitet. Vores team af engagerede fagfolk står til din rådighed, uanset om du skal bruge en tilstandsrapport, et energimærke, et eleftersyn eller noget helt fjerde.
 

Botjek Center Nordjylland har fokus på kunden: Hvad enten du er køber, sælger eller ejer af en ejendom. Vi har stor erfaring med at udarbejde rapporter, der kan optimere og/eller dokumentere energiforbruget - for eksempel i form af energimærker, eleftersyn og tilstandsrapporter. Det giver dig værdifuld viden om ejendommen, og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 46 47. Vi dækker hele Nordjylland - fra Skagen til Randers.
 

Botjek Center Nordjylland

Skrågade 39

9400 Nørresundby

 

Kontakt os på

9817 4647

Botjek Center Nordjylland

Skrågade 39

9400 Nørresundby

Telefon: 9817 4647