Kontakt os her:

Tlf: 7572 7200

Tilstandsrapport, eleftersyn, energimærke - og meget mere

Botjek Center Trekanten er beliggende i Vejle med 6 ansatte heraf fire bygningskonsulenter, der alle har baggrund som håndværkere samt en videregående uddannelse som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør. Vi dækker Trekantsområdet - fra Horsens til Kolding.


Vi har fokus på kunden, den gode oplevelse og et professionelt produkt. Vi udarbejder tilstandsrapporter, energimærker, eleftersyn og elinstallationsrapporter. Vi yder professionel rådgivning til dig om byggeri, indeklima og el: Hvad enten du er køber, sælger eller ejer af en ejendom.

 

Vi har været med i huseftersynsordningen siden 1996 og besidder derfor en meget stor erfaring på dette specifikke område. Botjek har opbygget en stærk kvalitetskontrol, der sikrer at opgaverne bliver afleveret til tiden, er professionelt udført, og at du som kunde modtager et tilfredsstillende produkt.

 

Med en professionel tilstandsrapport, et eleftersyn eller et energimærke opnår du værdifuld viden om din ejendom, som kan støtte dig at at tage de rette beslutninger i forbindelse med renovering, køb og salg.

 

Botjek Center Trekanter ansætter kun ambitiøse bygningssagkyndige, energikonsulenter og elektrikere. Vi dækker et geografisk område fra Horsens, Hedensted, Vejle, Fredericia, Give, Brande til og med Kolding. Hos os er du sikker på specialviden og god service indenfor bygningsrapporter, energirådgivning og byggestyring.

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 72 72 00.
 

Botjek Center Trekanten

Lysholt Allé 6

7100 Vejle

 

Kontakt os på

7572 7200

Botjek Center Trekanten

Lysholt Allé 6

7100 Vejle

Telefon: 7572 7200

92% vil anbefale os

Forvent den største faglighed!
Vi ser gerne kunden kommer igen!
Vi overholder aftalerne!