Botjek Center København Syd

Kontakt os her:

Tlf: 2077 6960

Energimærke, tilstandsrapport, eleftersyn m.m.

Velkommen til Botjek Center København Syd.

 

Botjek Center København Syd, er en familieejet afdeling, med hovedkontor i Greve Strand, som består af far og søn samt bygningssagkyndige, energikonsulenter og elinstallatører, og vi har en bred viden inden for byggeri og har været med fra starten af huseftersynsordningen.

 

Vi har tilsammen mange års erfaring med blandt andet udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter, er vores kunder sikret kompetent rådgivning i alle henseender, hvor vi yder en samlet pakkeløsning, så du/I kommer godt fra start i forbindelse med hussalget, vi kan også tilbyde energimærkning af store ejendomme.

 

Vi lægger meget stor vægt på god service overfor vores kunder, uanset om man henvender sig som køber, sælger eller andet. Du er altid meget velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi afgiver gerne en tilbudspris blandt andet på udarbejdelse af en tilstandsrapport, energimærke og/eller elinstallationsrapport.

 

Fra Roskilde til Køge og Kalundborg
Botjek Center København Syd dækker et større område af Sjælland bl.a. området fra sydlige København, Køge bugt området i øst, området fra Køge bugt mod vest ved Kalundborg og det nordvestlige område fra Kalundborg mod Sjællands Odde og ned mod Roskilde.

 

Har du brug for yderligere information om blandt andet tilstandsrapporter, energimærker, eleftersyn eller byggeteknisk gennemgang i forbindelse med køb/salg af hus, er du velkommen til at ringe til os på telefon 2077 6960 / 2065 2215, vi er klar og ser frem til din henvendelse.

 

Botjek Center København Syd

Østre Strandvej 13

2670 Greve

 

Kontakt os på

2077 6960

Botjek Center København Syd

Østre Strandvej 13

2670 Greve

Telefon: 2077 6960