Kvalitet og certificering

Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi skal leve op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol: Fra måden vi arbejder på, hvilke dokumenter skal være udfyldt og hvilke krav til uddannelse skal vores medarbejdere opfylde. Vi arbejder tæt sammen med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Energistyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen.

 

Alle medarbejdere arbejder aktivt med kvalitet. Botjek har en central kvalitetsafdeling, der varetager hele virksomhedens certificering. Ude i hvert center er der en kvalitetskoordinator, der fungerer som bindeled mellem kvalitetsafdelingen og medarbejderne.

 

Botjek har opbygget en række kvalitetsplatforme: Hvidbøger, ERFA-arbejde, stikprøver og markkontroller. Vi udbreder vores viden og er aktive i ministerier, udvalgsarbejder og brancheorganisationer.

 

I Botjek uddanner vi løbende vores medarbejderer. Uddannelse finder sted både i vores egen kursusafdeling (Botjek LEX kursus akademi) og på eksterne kurser. Vi er ambitiøse og tror på, at uddannelse og vidensdeling er vejen til en virksomhed i verdensklasse.


Som kunde skal du forvente at møde dedikerede medarbejdere, hvor fagligheden er i top. Vi er ansvarlige og holder, hvad vi lover. Vi er ærlige og laver vi en fejl, er vi de første til at indrømme det.
 

Vil du høre mere om Botjek, er du velkommen til at kontakte en af vores lokale afdelinger eller hovedkontoret.