Kender du din bolig?

 

Når du skal sælge din bolig er der flere ting du skal være opmærksom på. Hvad enten du ønsker at gennemføre dele af salget selv, eller har en ejendomsmægler med, er det vigtigt, selv at have et overblik over processen.


Energimærket er lovpligtigt ved salg af en ejendom. Det er vigtigt at få undersøgt om der et gyldigt energimærke på din ejendom eller om der skal udarbejdes et nyt mærke.
Når du sælger din ejendom, er du ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter dit hus er solgt. Det ansvar kan du kun blive fritaget for, hvis du har en tilstandsrapport og elinstallationsrapport samt et tilbud på en ejerskifteforsikring inden huset bliver solgt.

 

Når Botjek har besigtiget din bolig, gennemgår vi eventuelle skader sammen med dig, så du ved, hvad der kommer til at stå i rapporten. Med tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten i hånden har du mulighed for, at udbedre nogle af husets skader inden der kommer en interesseret køber. Det kan være små- eller store skader. Vi er altid ærlige, og fortæller hvor vi synes du skal starte.
Alle tre rapporter synliggør ejendommens stand, og er en vigtig del af enhver bolighandel.