Vores værdier

Hos Botjek har vi 5 værdier, som gennemsyre vores kultur, vores måde at agere på, behandle hinanden og vores kunder på, drive forretning på og kommunikere på.

 

Disse værdier er med andre ord vores leveregler og pejlemærker.

 

Ambitiøse

Vi vil være de bedste. Dem, der ser alt, når vi gennemgår en bygning. Og dem, der ved mest inden for vores branche. Vi ved, det forpligter at være markedsledere. Derfor er efteruddannelse en del af vores hverdag. Lige som vi påskønner vidensdeling og nye måder at tænke på.

 

Dedikerede

Når vi sover, drømmer vi om bygninger. Og når vi er vågne, tænker vi ikke på andet. Vi er dedikerede ud i alle aspekter af vores fag, og vi går dedikerede til alle opgaver - store som små. Fordi vi ved, at vores arbejde har afgørende betydning for andre menneskers hjem eller arbejdsplads.

 

Nærværende

Vi er nærværende i alt, hvad vi foretager os. Både mentalt og fysisk. Vi tror på, at de bedste forhold bygger på empati, forståelse og oprigtig interesse - både i kunderelationer og i forholdet til vores kolleger. Vi er lokalt forankrede. Vi kender nærområdet, og vi møder vores kunder dér, hvor de er.

 

Ærlige

We are the good guys. Vi er til at stole på. Vi holder, hvad vi lover. Og hvis vi laver en fejl, er vi de første til at indrømme det. Vi pakker ikke tingene ind - hverken over for kunder eller kolleger. Fordi vi tror på, at et åbent og ærligt samarbejde skaber de mest tilfredse kunder og det bedste arbejdsmiljø.

 

Ansvarlige

Vi udviser ansvar på alle niveauer. Overfor vores kunder, kolleger, koncern, klima og klode. Vi følger alle opgaver til dørs på bedst tænkelig måde - selv når opgaven ikke burde ligge på vores bord. Vi tager ansvar for det samfund, vi er en del af. Vi sparer på ressourcerne, rådgiver vores kunder til at gøre det samme og giver tilbage til naturen, når vi forbruger. Vi støtter det gode byggeri, belønner innovation og løfter faget.